ŞANLIURFA / HALFETİ - Halfeti Anadolu Lisesi

May

Nis

Okulumuzda KUDÜS´ün önemi üzerine öğrencilere bilgi verildi ve görsellerle desteklenerek konu üzerinde seminer çalışması yapıldı.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanlarımız Yasin ARVAS ve Sabiha SÖNMEZ tarafından 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca planlanan ve Sağlıklı Yaşam semineriyle başlayan çalışmalar Tütün Bağımlılığı,Alkol Bağımlılığı,Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığıyla Mücadele çalışmalarıyla tüm hızıyla devam ediyor.Son olarak Alkol Bağımlılığı seminerinin yapıldığı okulumuzda bir sonraki seminerimiz Madde Bağımlılığı üzerine olacaktır.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Suat BÜYÜKGÖKÇEK,Bahar GÜNEŞ,Özlem ŞAHİN ve Ömer Faruk TUĞLA ´nın hazırladığı programla İstiklal Marşı´nın kabulü kutlandı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan program,günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşmanın yapılmasının ardından milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY´un hayatı ve İstiklal Marşı´nın kabulüyle ilgili slayt gösterisi ve belgesel gösterimiyle devam etti.

Ayrıca İlçe genelinde yapılan İstiklal Marşı´nı okuma yarışmasında birinci olarak okulumuzu onurlandıran okulumuz öğrencilerinden İlknur CAN´ın İstiklal Marşı´nı okuması izleyenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Halfeti Anadolu Lisesi Tarih Sergisi Etkinliğinde....

May

Okullar arası voleybol turnuvasında öğrencilerimiz turnuva ikinciliğini hak ettiler.

Mrt

Okulumuz hakkında genel bilgiler ve istatistikler yayımlandı.