ŞANLIURFA / HALFETİ - Halfeti Anadolu Lisesi

HALFETİ ANADOLU LİSESİ´NE KAYIT HAKKI KAZANIP YATILI KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİN DİKKATİNE!

OKULUMUZ PANSİYONUNA KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

A –Paralı/Parasız Yatılılık İçin İstenecek Belgeler :

1-Paralı/Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi.

2-Pansiyon Önkayıt / Başvuru bilgi formu.

3-Okulumuza kayıt yaptırdığına dair alınan belge (LGS ekran çıktısı)

4-(Burslu öğrenci ise)2018 yılı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazandığına dair sınav sonuç belgesi veya önceden burs aldığına  dair belge.

5-Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu ve kan grubunu gösteren belge.

6-Öğrencinin mezun olduğu ortaokuldan bir önceki öğretim yılında okul değiştirmecezası almadığına dair yazı (mezun olduğu ortaokulundan alınacaktır.)

7-Aile Nüfus Kayıt Örneği.

8-Öğrencinin nüfus cüzdanı vefotokopisi.

9-2 adet vesikalık fotoğraf

10-Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek – 1) (Öğrenci ailesinin 2017 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı

11.600,00 TL’nı aşmamalıdır)

*Anne ve babanın 2017 yılı maaş durumunu gösteren kurum amirinin onayladığı belge.

*Çalışmayanlar için SGK kaydıt belgesi.

*Aile gelirini belge be beyan etmek zorundadır.

Ö N E MLİ    N O T L AR(Lütfen Okuyunuz…)

1.      2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi günübaşlayacaktır.

2.      Pansiyon başvuruları, 10 Eylül tarihi itibariyle başlayacaktır.Başvurular Halfeti Anadolu Lisesinde yapılacaktır.

3.      Pansiyon başvuruları öğrenci velisi tarafındanyapılacaktır.(Öğrencinin anne ya da babasından başka birinin veli olabilmesi için hukuki belge Vekaletname, Vasi

Belgesi olması gerekmektedir.)

4.      Pansiyona LGS yerleştirme puanı ile okulumuzu kazanan ve kesin kaydı yapılan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir.

5.      Eksik     Bilgi     ve     belgeyle     yapılan     müracaatlar     kesinlikle     kabul edilmeyecektir.

6.      Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate ve değerlendirmeyealınmayacaktır.

7.      Pansiyona başvuru evrakları kesin kayıt olarak sayılmamaktadır.

8.      Parasız  yatılılığa  yerleştirmeler  yönetmelikhükümleridoğrultusunda     (YEP) yerleştirme puanı sıralamasına göreyapılacaktır.

9.      Yönetmelik uyarınca pansiyon yerleştirmeleri kontenjan ve sınıflara göreyapılacaktır.

10.  Başvuru evrakları içerisinde beyan edilen bilgi ve belgelere ilişkin (Ek-1 ve Ekleri) her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanlış beyanın hukuki veya cezai sorumluluğu veliye aittir.

Yayın: 05.09.2018 - Güncelleme: 05.09.2018 12:42 - Görüntülenme: 100